Βρισκόμαστε στα μέσα Ιουλίου και όπως συνηθίζουμε να λέμε στην “καρδιά” του καλοκαιριού. Η ζέστη είναι στο αποκορύφωμα της, οι περισσότεροι είναι διακοπές και πιθανότατα αυτή τη στιγμή λούζονται σε κάποια γαλαζοπράσινη παραλία με χρυσή αμμουδιά. Αν είσαι από αυτούς, σε ζηλεύω. Εγώ δυστυχώς είμαι “εγκλωβισμένη” στην πόλη. Ξέρεις όμως τι κοινό έχουν και οι δύο πλευρές;! Μπορούν να απολαύσουν ένα δροσιστικό mojito όπου κι αν βρίσκονται.

Όπως κατάλαβες σήμερα σερβίρω δροσιστικό cocktail μιας και τα αγαπώ πολύ. Ομολογώ πως έχω μια παραπάνω αδυναμία στο mojito γιατί τρελαίνομαι για ρούμι και γλυκόξινα, αρωματικά blends. Το mojito μου σήμερα συνοδεύεται από την αγαπημένη Souroti®, όχι όμως από την κλασική φυσική γεύση, αλλά από μια άλλη. Σ’ αυτό το σημείο αξίζει να σημειωθεί πως μόλις απέκτησα αγαπημένη γεύση από τα προϊόντα της Souroti®, η οποία έχει φυσικό άρωμα δυόσμου και μέντας και δίνει ακόμα μεγαλύτερη ένταση γεύσεων στο mojito μου. Αν δεν την έχεις απολαύσει μέχρι στιγμής, αξίζει μια δοκιμή 100%.
Η αγαπημένη Souroti® που μετρά περίπου έναν αιώνα ζωής χάρη στην ιστορική πηγή Σουρωτή που από τον 4ο αιώνα π.Χ. είναι πηγή αναφοράς για την εξαιρετική ποιότητα του νερού και τις θεραπευτικές του ιδιότητες, φέρνει στο τραπέζι σου τη Souroti® με φυσικό άρωμα δυόσμου και μέντας. Ένα προϊόν που σε αναζωογονεί με μια γουλιά καθώς τα φυσικά αρώματα των δύο αυτών μυρωδικών κάνουν αισθητή την παρουσία τους στο συγκεκριμένο μπουκάλι. Το φυσικό μεταλλικό νερό Souroti® ξεδιψάει, αναζωογονεί, ενυδατώνει, παρέχει ευεργετικές ιδιότητες και διευκολύνει τη λειτoυργία τoυ πεπτικoύ συστήματoς. Προσφέρει όλη τη γεύση με 0 ζάχαρη. Τι περιμένεις για να την απολαύσεις;

Mojito

🕑Χρόνος Προετοιμασίας: 5 λεπτά

🕑 Συνολική Διάρκεια: 5 λεπτά

★ Βαθμός Δυσκολίας: ★☆☆☆☆

 🍴  Μερίδες: 1 μερίδα

Please share this

Υλικα

ΕΚΤΕΛΕΣΗ

  1. Σε ένα ποτήρι βάλε μισό lime κομμένο σε τέσσερα κομματάκια, το χυμό από το άλλο μισό lime, τη ζάχαρη και το δυόσμο και πάτησε τα με ένα muddler ή με την άκρη ενός πλάστη ή μιας ξύλινης κουτάλας. Θα τα πατήσεις μόνο 5-6 φορές και ΟΧΙ παραπάνω γιατί τα έλαια από τη φλούδα του lime θα βγάλουν πίκρα. Αν φοβάσε μη πικρίσει, μπορείς να χρησιμοποιήσεις σκέτο το χυμό από ένα lime, χωρίς τη φλούδα και να τα πατήσεις με τα υπόλοιπα υλικά.
  2. Στη συνέχεια πρόσθεσε το ρούμι, και τον πάγο.
  3. Τέλος πρόσθεσε Souroti με φυσικό άρωμα δυόσμου και μέντας μέχρι να γεμίσει το ποτήρι και ανακάτεψε με ένα μακρύ κουτάλι ή ένα μεταλλικό καλαμάκι για να αναμιχθούν οι γεύσεις.
  4. Σέρβιρε με lime και δυόσμο.
 
 

Καλή Απόλαυση !

Αφήστε μια απάντηση